BiM-dok.nl

De BiM-werkwijze is inmiddels een begrip in Nederland en België in de begeleiding en het speciaal onderwijs aan kinderen en volwassenen met ernstige beperkingen. Het BiM-dok is samengesteld uit een select groepje vakmensen die zowel de BiM-cursus als het traject ‘BiM-trainer’ of ‘BiM-coach’ gevolgd hebben gevolgd hebben. Ze hebben allemaal een brede praktijk ervaring met de BiM-werkwijze.

In het BiM-dok denken we na over het behouden en verbeteren van de kwaliteit van de BiM-werkwijze in de praktijk en verdere professionalisering en innovatie in de digitale wereld. We komen 4x per jaar in Doorn bij elkaar om de kwaliteit van BiM te borgen en trainen het geven van de BiM-cursus en de BiM-activiteiten. Ook bedenken en bespreken we nieuwe BiM-activiteiten die we in een studiedag ‘Nieuwe BiM-activiteiten’ toegankelijk gemaakt hebben voor iedereen die de BiM-cursus gevolgd heeft.

Vanaf 2019 hebben we ook een BiM-dok in België. Ook hierin zitten enthousiaste vakmensen vanuit verschillende disciplines zoals muziektherapie, orthopedagogiek, logopedie, kinesitherapie (fysiotherapie), Basale Stimulatie en dagbesteding die de BiM-cursus gevolgd hebben. In België komen we 2 keer per jaar bij elkaar in Londerzeel om ook in België de kwaliteit van de BiM-wijze te borgen en de BiM-activiteiten te trainen.

Datum

27-02-2021
Expired!

Tijd

10:30 - 16:30

Kosten

0,00

Labels

BiM-dok
Kaap Doorn

Locatie

Kaap Doorn

    Wil jij je inschrijven voor de studiedag? Vul de onderstaande gegevens in en stuur dit naar ons.