Studiedagen

Door met BiM!

Heb je de BiM-cursus gevolgd en wil je verdieping? Die vind je op onze studiedag ‘Basale Stimulatie & BiM’. Op de studiedag ‘Nieuwe BiM-activiteiten’ worden nieuwe BiM-activiteiten geoefend met verrassende muziek en bijzondere materialen. Wil je de andere BiM-activiteiten van de BiM-Activiteitenkalenders leren, dan ben je van harte welkom op de studiedag ‘Meer van BiM’.

Speciaal voor ouders is er de studiedag ‘Ouders & BiM’ waar de bekendste BiM-activiteiten geleerd worden. Op de kalender vind je alle data.

Kijk hieronder voor meer informatie.

Nieuwe BiM-Activiteiten

Dinsdag 26 september 2023 / Woensdag 25 oktober 2023

€ 245,00 ( incl. lunch, BiM-activiteitenkalender 3 & digitaal certificaat )

Heb je alle BiM-activiteiten al gedaan en ben je op zoek naar nieuwe BiM-activiteiten? Dan ben je van harte welkom op deze studiedag. We gaan met nieuwe BiM-activiteiten aan de slag. Verrassende materialen combineren we met bijzondere muziek zodat je weer met BiM kunt vernieuwen. Je krijgt BiM-activiteitenkalender 3.

Je kunt alleen deelnemen als je de BiM-cursus gevolgd hebt.

Let op!  Dit zijn 2 aparte studiedagen op verschillende locaties.    

Dinsdag 26 september op onze locatie in Gouda

Woensdag 25 oktober 2023 op onze locatie in Roermond


Schrijf je onderaan op deze pagina in!

Basale Stimulatie & BiM

Vrijdag 24 mei 2024

€ 245,00 ( incl. 1 set BiM-materiaal, lunch & digitaal certificaat )

In de BiM- methode vind je de essentie van de theorie van Basale Stimulatie van Prof. Dr. Andreas Fröhlich terug. Op deze studiedag gaan we dieper in op de betekenis van Basale Stimulatie in de praktijk in relatie tot de BiM-werkwijze. Eén van de belangrijkste aspecten van ‘Basale Stimulatie’ voor personen met een ernstige meervoudige beperking is het beleven van zichzelf, de omgeving en de begeleider.

Je kunt alleen deelnemen als je de BiM-cursus gevolgd hebt.

Schrijf je onderaan op deze pagina in!

Ouders & BiM

Voorjaar 2024

Dag 1 :          € 245,00       (prijs voor voor 1 ouder of voor 2 ouders)
Alleen ouders (Inc. BiM-boek, Activiteitenkalender 1+2, usb-stick voor muziek, 5 BiM-materialen, digitaal certificaat en lunch)

Dag 2:           € 200,00       (prijs voor voor 1 ouder of voor 2 ouders)
Dezelfde ouders met kind (Incl. lunch)

De meeste cursisten van de BiM-cursus zijn medewerkers die met kinderen of volwassenen met ernstige beperkingen werken. Af en toe schrijft een ouder zich in. Na de cursus horen we dan van deze ouder terug dat de BiM-activiteiten ook door ouders thuis gedaan kunnen worden. . Vandaar dat we een speciale 2-daagse studiedag organiseren voor ouders en hun kind met ernstige beperkingen. Het is niet voor alle ouders mogelijk om met hun kind deel te nemen. Deze ouders kunnen alleen dag 1 volgen. Op onze kalender vind je de locaties waar we deze studiedagen organiseren. 

Tip:  Kijk of er binnen het PgB nog financiële ruimte is voor deze studiedagen!

Wil je meer weten? Vraag dan om de laatste informatie.

Inschrijven studiedag

    Wil jij je inschrijven voor de studiedag? Vul de onderstaande gegevens in en stuur dit naar ons.      Wil jij je inschrijven voor de studiedag? Vul de onderstaande gegevens in en stuur dit naar ons.