Studiedagen

Door met BiM!

Heb je de BiM-cursus gevolgd en wil je verdieping? Die vind je op onze studiedag ‘Basale Stimulatie & BiM’. Ben je toe aan nieuwe BiM-activiteiten? Op de studiedag ‘Nieuwe Activiteiten’ worden nieuwe BiM-activiteiten geoefend met verrassende muziek en bijzondere materialen. Wil je de andere BiM-activiteiten van de Activiteitenkalenders leren of een aantal activiteiten uit de cursus weer even opfrissen , dan ben je van harte welkom op de studiedag ‘Meer van BiM’ of op de ‘Opfris-dag’.

Speciaal voor ouders en verwanten is er de studiedag ‘Ouders & BiM’ waar de bekendste BiM-activiteiten geleerd worden.

Op de kalender vind je de data van deze studiedagen of informeer naar de mogelijkheden om een studiedag op je eigen locatie te organiseren..

Kijk hieronder voor meer informatie.

Nieuwe BiM-Activiteiten

Donderdag 16 mei 2024

€ 250,00 ( incl. lunch, BiM-activiteitenkalender 3, twee BiM-materialen  & digitaal certificaat )

Heb je alle BiM-activiteiten al gedaan en ben je op zoek naar nieuwe BiM-activiteiten? Dan ben je van harte welkom op deze studiedag. We gaan met nieuwe BiM-activiteiten aan de slag. Verrassende materialen combineren we met bijzondere muziek zodat je nog meer mogelijkheden hebt. Je krijgt ook de BiM-activiteitenkalender 3 waarin de beknopte beschrijving staat van deze nieuwe activiteiten.

Je kunt alleen deelnemen als je de BiM-cursus gevolgd hebt.

Donderdag 16 mei  2024 op onze locatie in Zevenbergen


Schrijf je onderaan op deze pagina in!

Basale Stimulatie & BiM

Vrijdag 24 mei 2024

€ 250,00 ( incl. 1 set BiM-materiaal, lunch & digitaal certificaat )

In de BiM- methode vind je de essentie van de theorie van Basale Stimulatie van Prof. Dr. Andreas Fröhlich terug. Op deze studiedag gaan we dieper in op de betekenis van Basale Stimulatie in de praktijk in relatie tot de BiM-werkwijze. Eén van de belangrijkste aspecten van ‘Basale Stimulatie’ voor personen met een ernstige meervoudige beperking is het beleven van zichzelf, de omgeving en de begeleider.

Je kunt alleen deelnemen als je de BiM-cursus gevolgd hebt.

Schrijf je onderaan op deze pagina in!

Ouders & BiM

Zaterdag 18 mei 2024

€ 250,00      (Inclusief lunch, BiM-boek, Activiteitenkalender 1+2, usb-stick voor muziek, 4 BiM-materialen, BiM-tasje en digitaal certificaat)

De meeste cursisten van de BiM-cursus zijn medewerkers die met kinderen of volwassenen met ernstige beperkingen werken. Af en toe schrijft een ouder zich voor deze cursus in. Vaak horen we van deze ouder terug dat meer ouders of verwanten de BiM zouden moeten leren om thuis ook de BiM-activiteiten te kunnen doen. Vandaar dat we een studiedag alleen  voor ouders organiseren. Voor deze studiedag op zaterdag 18 mei hebben we onze vaste locatie in Nieuwegein gekozen vanwege de centrale ligging in Nederland.

De Partner
Nedereindseweg 401a
3437 PL Nieuwegein

Tip:  Mogelijk is er binnen het PGB nog financiële ruimte voor deze studiedag!

Wil je meer weten? Vraag dan om de laatste informatie.

Inschrijven studiedag

    Wil jij je inschrijven voor de studiedag? Vul de onderstaande gegevens in en stuur dit naar ons.

      Wil jij je inschrijven voor de studiedag? Vul de onderstaande gegevens in en stuur dit naar ons.