Studiedagen

Verdieping in de BiM-werkwijze

Naast de BiM-cursussen organiseren we ook studiedagen. Heb je de BiM-cursus gevolgd en wil je nieuwe BiM-activiteiten leren of over bepaalde onderwerpen die een sterke relatie met de BiM-werkwijze hebben meer informatie schrijf je dan in. Op de kalender vind je de data voor de studiedag ‘Nieuwe BiM-activiteiten’ en ‘Haptonomie en BiM’. Ook organiseren we een studiedag over Basale Stimulatie en BiM. Kijk hieronder voor specifieke informatie over de betreffende studiedagen.

Nieuwe BiM-activiteiten

Dinsdag 20 april 2021

€ 225,00 ( incl. lunch, BiM-activiteitenkalender 3 & certificaat )

Heb je alle BiM-activiteiten al gedaan en ben je op zoek naar nieuwe BiM-activiteiten? Dan ben je van harte welkom op deze studiedag. We gaan met nieuwe BiM-activiteiten aan de slag. Verrassende materialen combineren we met bijzondere muziek zodat je weer met BiM kunt vernieuwen. Je krijgt BiM-activiteitenkalender 3. Je kunt alleen deelnemen als je de BiM-cursus gevolgd hebt.

Docenten: Door Visser / Babette Meuldijk


Schrijf je hieronder in!

Haptonomie & BiM

Vrijdag 19 februari 2021

€ 225,00 ( incl. lunch & certificaat )

Aanraken en aangeraakt worden is eigenlijk de spil waar Haptonomie en BiM om draaien.
Ons gevoel heeft invloed op wat we doen, hoe we iets doen en hoe we iets beleven. Andersom geldt ook: onze gedachten en ons gedrag hebben ook invloed op ons gevoel.
Op deze studiedag maak je ervarend kennis met Haptonomie en met gevoelens die er zijn en die je ervaart.
Hoe jij er mee omgaat en wat de kracht ervan is. In het middagprogramma wordt haptonomie toegepast in de praktijk tijdens het bimmen.
Deelnemers hebben minimaal de BiM-basiscursus gevolgd.

Docenten: Rens van der Hout / Patrick Meuldijk

Schrijf je hieronder in!

Basale Stimulatie & BiM

Vrijdag 26 maart 2021

€ 225,00 ( incl. lunch & certificaat )

In de BiM- methode vind je de essentie van de theorie van Basale Stimulatie van Prof. Dr. Andreas Fröhlich terug. Het eerste woord “beleven” is alvast één van de belangrijkste aspecten van ‘Basale Stimulatie’, waarbij voor personen met een ernstige meervoudige beperking het beleven van allerlei prikkels DE basis is om met zichzelf én de ruimere omgeving in contact te komen . Daarbij is, in dat beleven, de één-één-relatie vooral voor die personen héél erg belangrijk!

Op deze studiedag gaan we dieper in op de betekenis van Basale Stimulatie in de praktijk in relatie tot de BiM-werkwijze.

Schrijf je hieronder in!

BiM-opfris-dag

Vrijdag 12 maart 2021

€ 225,00 ( incl. lunch & certificaat )

Inmiddels bestaat de BiM-werkwijze meer dan 10 jaar. In die jaren is de kern van BiM hetzelfde gebleven maar is de uitvoering van de BiM-activiteiten  verder uitgediept. Het is logisch dat BiM in de loop van de jaren een eigen leven is gaan leiden met de vraag of BiM BiM gebleven is. Op deze studiedag gaan we met de bekendste BiM-activiteiten aan de slag en zetten we weer de puntjes op de i.
Deelnemers hebben de BiM-basiscursus of de BiM-vervolgcursus  gevolgd.

Schrijf je hieronder in!

Inschrijven studiedag

!! LET OP !!
Graag de factuurgegevens invullen van het bedrijf / organisatie / instelling of indien je privé inschrijft, je eigen gegevens. Zo zorgen we dat de financiële administraties de factuur juist kunnen verwerken. Dank je wel.

    Wil jij je inschrijven voor de studiedag? Vul de onderstaande gegevens in en stuur dit naar ons.      Wil jij je inschrijven voor de studiedag? Vul de onderstaande gegevens in en stuur dit naar ons.