INSCHRIJVEN

BiM-studiedag met keuze 'Haptonomie & BiM' of 'Ouderen & BiM'.


Haptonomie & BiM

De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat de BiM-werkwijze prima in de ouderenzorg ingezet kan worden. Zowel voor ouderen in een verzorgingshuis als ouderen met dementie als ook voor mensen met Parkinson. Op deze studiedag krijg je informatie op welke manier dat je de BiM-werkwijze in je werk met ouderen in kunt zetten.
Deelnemers hebben minimaal de BiM-basiscursus gevolgd ( deelnemer moet dat kunnen aanvinken!)
Docent: Remi Adriaansz / Patrick Meuldijk

Donderdag 28 februari 2019 | € 225,00 ( incl. lunch & certificaat )


Ouderen & BiM

De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat de BiM-werkwijze prima in de ouderenzorg ingezet kan worden. Zowel voor ouderen in een verzorgingshuis als ouderen met dementie als ook voor mensen met Parkinson. Op deze studiedag krijg je informatie op welke manier dat je de BiM-werkwijze in je werk met ouderen in kunt zetten. Deelnemers hebben minimaal de BiM-basiscursus gevolgd ( deelnemer moet dat kunnen aanvinken!)
Docent: Remi Adriaansz / Patrick Meuldijk

Donderdag 19 september 2019 | € 225,00 ( incl. lunch & certificaat )


Nieuwe BiM-activiteiten

Heb je alle BiM-activiteiten al gedaan en ben je op zoek naar nieuw BiM-materiaal? Dan ben je van harte welkom op deze studiedag. We gaan met nieuwe BiM-activiteiten aan de slag. De beschrijving van deze BiM-activiteiten krijg je mee. Deelnemers hebben minimaal de BiM-basiscursus gevolgd ( deelnemer moet dat kunnen aanvinken!)
Docent: Remi Adriaansz / Patrick Meuldijk

Donderdag 19 september 2019 | € 225,00 ( incl. lunch & certificaat )Inschrijfformulier BiM studiedag